Slovenski dnevi knjige

Nazaj

ponedeljek, 14. april 2014petek, 18. april 2014, .00

POVABILO K OBISKU NA SLOVENSKIH DNEVIH KNJIGE IN K NAKUPU ARHIVSKIH PUBLIKACIJ SED PO ZNIŽANIH CENAH (14.-18. 4. 2014)

Spoštovane članice, spoštovani člani Slovenskega etnološkega društva!

Zapisana beseda ostane. Besede, ki smo jih želeli deliti v nekem trenutku, spoznanja in sporočila, ki smo jih hoteli sporočiti etnologom prihodnjih rodov, tehtna znanstvena in strokovna dognanja, anekdote s terena, opisi velikih dogodkov in male novičke, pohvale in polemike, čestitke in nekrologi, napovedniki in poročila - vse to nam že desetletja prinašata Glasnik SED in Knjižnica Glasnika SED. Bogata publicistična dejavnost Slovenskega etnološkega društva je ogledalo kakovostnega in aktivnega delovanja društva.
Letos bosta izšla 54. letnik Glasnika SED in 48. številka Knjižnice Glasnika SED. Skozi leta so mnoge izdaje pošle, nekatere kljub ponatisom, še vedno pa na sedežu društva hranimo številčno zalogo arhivskih izdaj. Žal nam je, da knjige samevajo na policah, ko bi imele še toliko za povedati novim rodovom. Ne samo etnologom in kulturnim antropologom; bralcev in radovednežev, ki jih zanimajo etnološke vsebine, je povsod veliko. Zato smo se v letošnjem letu odločili za sodelovanje na Slovenskih dnevih knjige, ki bodo pod geslom Ta dobra knjiga potekali od 14. do 18. aprila na Kongresnem trgu v Ljubljani.
Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu , malo poklepetate z nami in kupite publikacije društva, ki bodo na razpolago po zelo ugodnih prodajnih cenah, ki bodo znižane za najmanj 50% do 80%. Prav tako k nakupu društvenih izdaj povabite vaše prijatelje in znance, ki bi jih tovrstna literatura utegnila zanimati. Glede na znatne popuste, posebnih popustov za člane SED ne bo, bo pa vsak, ki bo prišel na stojnico s člansko izkaznico, v kateri bo že nalepka za leto 2014, deležen sladkega presenečenja.
Sejem bo na Kongresnem trgu v Ljubljani od 14. do 18. aprila 2014 od 9.30 do 19.30.
Prodajni seznam publikacij bo v času sejma objavljen tudi na spletni strani SED in jih bo hkrati možno po znižanih cenah naročiti tudi na elektronskem naslovu društva (info@sed-drustvo.si).

Uradni podatki

Kontakt

Slovensko etnološko društvo

Modri

Cert ID: 0028/00040

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Slovensko etnološko društvo
Matična številka: 5183723000