Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Regionalno srečanje Koroška

3. oktober 2017

Regionalno srečanje članov Slovenskega etnološkega društva s Koroške in podpornikov SED

ter privržencev etnologije in kulturne antropologije

v torek, 10. oktobra 2017, ob 17. uri v Koroškem pokrajinskem muzeju,

Glavni trg 24, Slovenj Gradec (II. nadstropje)

 

Spoštovani člani in članice Slovenskega etnološkega društva ter podporniki etnologije in kulturne antropologije na Koroškem! Slovensko etnološko društvo že več kot štiri desetletja povezuje etnologe in kulturne antropologe v aktivno stanovsko društvo. Hvaležni smo vam za vaše članstvo in za vso podporo, ki jo vsakokratno vodstvo uživa pri več kot 300 članih SED. Eden od glavnih poudarkov marca 2017 izvoljenega novega vodstva SED je povezati stanovske kolege ter ljubitelje etnologije z izvedbo sklopov regionalnih srečanj.

Prvo srečanje je bilo 6. junija 2017 v prostorih Gorenjskega muzeja v Kranju. Po Gorenjski vas vabimo na Koroško, kjer boste srečali IO SED ter druge etnologe in etnologinje. Srečanje bo priložnost, da si bomo izmenjali izkušnje in ideje, si zaupali želje ter skupaj preživeli odličen etnološki večer.

Organizacijo drugega regionalnega srečanja je soomogočil Koroški pokrajinski muzej, za podporo pri pripravi in izvedbi pa se zahvaljujemo direktorju Tadeju Pungartniku, tudi članu IO SED.

Veseli bomo Vašega odziva in potrditve udeležbe, kar nam bo v pomoč pri organizaciji srečanja. Udeležbo lahko potrdite na e-naslov tadej.pungartnik@kpm.si ali 031 231 851.

Ob tem vas prosimo, da informacijo o dogodku posredujete vsem, ki bi se po vašem mnenju srečanja udeležili, da se bomo člani SED, stanovski kolegi in privrženci etnologije in kulturne antropologije koroške regije zbrali v čim večjem številu.


Vljudno vabljeni!