Pozdrav nove predsednice Slovenskega etnološkega društva

11. april 2017

Pozdravljam in nagovarjam Vas kot nova predsednica našega Slovenskega etnološkega društva z zaupano nalogo vodenja v naslednjem mandatu, torej od marca 2017 do marca 2019. Hvala vsem za zaupanje in hvala za vse delo ter pripadnost, ki jo izkazujete zagotovo enemu izmed najboljših in najbolj uveljavljenih stanovskih društev v Republiki Sloveniji. Ob tem se na začetku mandata zahvaljujem prav vsem predsednikom in predsednicam SED v preteklih letih in vsem članom IO SED, ki ste skrbeli za društvo in ga razvijali ter razvili tako kot ga želimo še naprej – s pestrim in kakovostnim programom za vse člane in članice SED ter za širšo družbo. Ob tem velja največja zahvala predsednici, ki je vodila društvo zadnja 4 let – mag. Anji Serec Hodžar in se je s svojo ekipo predala delu v SED ter nam pustila zahtevno nalogo nadaljnjega dela na področju stanovske odličnosti.
Trudili se bomo po najboljših močeh, hvaležni bomo za vašo odzivnost in pomoč. Veselim se vaše prisotnosti na številnih dogodkih in aktivnostih, pri tem pa vas prosim, da se s svojimi idejami in vprašanji obrnete tudi na znani e-naslov: info@sed-drustvo.si in na telefon, ki ga je prevzela naša nova tajnica Stanka Glogovič, 031 714 405. S tajnico obljubljava, da bova odzivni po najinih najboljših močeh, prav tako vas kmalu obvestimo tudi o uradnih urah v pisarni SED, ki nam jo še naprej prijazno v svoji upravni hiši omogoča Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2.
Še enkrat hvala za zaupanje, ob tem dopisu so tudi podatki o izvoljenih članih organov SED, tako da ste seznanjeni tudi s člani ekipe, ki se bo tako kot že zapisano, trudila, da bo naše društvo še naprej živo, vitalno in odlično.

S spoštovanjem in z lepimi pozdravi

Brežice, 11. 4. 2017                                                      Alenka Černelič Krošelj

IZVRŠNI ODBOR

Predsednica: Alenka Černelič Krošelj