SED: počitnice in napoved dogodkov

19. julij 2011

Spoštovane kolegice in kolegi, ljubitelji in prijatelji,

sporočamo vam, da, zaradi počitnic, s 17 . julijem 2011 zapiramo pisarno SED in s tem zaključujemo prvo polovico društvenega delovnega leta. Pisarna bo zaprta do 22. avgusta 2011. V tem času bomo za nujne primere dosegljivi na e-naslovu info@sed-drustvo.si in na telefon 031/714 405.

Če še kdo ni prejel društvene nalepke (in ima poravnano članarino), naj to po elektronski pošti sporoči v pisarno SED. Prav tako sporočamo vsem članom, ki članarine še niste poravnali, da to lahko še storite.

Osnovna članarina SED za člane študente, upokojence in nezaposlene znaša 15 €, za zaposlene pa 30€; doplačilo za Knjižico Glasnika SED znaša dodatnih 15 €. Vsi podatki so na spletni strani društva http://www.sed-drustvo.si/o-sed/osnovni-podatki[1].

Naj samo opomnimo, da imate z veljavno člansko izkaznico pri nakupu strokovne literature v založbi ZRC SAZU in pri vstopih v nacionalne muzeje posebne popuste, kar še posebej pride prav v poletnih mesecih. Prav tako imajo člani s poravnano članarino posebne ugodnosti pri ponudbah in dogodkih SED – ne pozabimo: konec meseca julija izide Glasnik SED let. 51, št. 1-2, v decembru pa št. 3-4, v mesecu septembru pa v okviru Knjižnice Glasnika SED pričakujemo zbornik posveta, ki je oktobra 2010 potekal v Krškem, 11. Vzporednice med slovensko in hrvaško etnologijo: Kulturna dediščina industrijskih panog. Z mesecem septembrom zopet začnemo z aktivnim programom SED. Posebno pozornost bomo namenili praznovanju 150 letnice rojstva prof. dr. Matije Murka, ki bo potekalo v okviru Podelitve Murkovih nagrad, Murkovih listin in Murkovih priznanj.

Lepe počitnice in se vidimo septembra.

Mag. Tita Porenta in Ana Beno

[1] V primeru težav z referenco pri plačevanju z NLB klikom in morda še katerim podobnim programom, izberite obrazec za nakazilo BN02 in kot sklic napišite 00 v kratko okence in referenco v daljše okence.

Primer: 00 2011244

Podatki potrebni za nakazilo iz tujine:

IBAN: SI56 0208 3001 6028 646 (račun na položnici je že v IBAN obliki)

Banka: NLB d.d.

Naslov banke: Trg republike 2, 1520 Ljubljana